tirsdag 14. desember 2010

Samarbeidsavtalen med Team Xtrapersonell er i boks! !

Fra venstre: Tom Myrseth, Quality Spa & Resort Norefjell, Nils Marius Otterstad, Team XP, John R. Uppard, N3

I dag signerte N3-Norefjelltrippelen samarbeidsavtale med Team Xtrapersonell frem til 2013. Team XP har en unik kompetanse på langrenn, løp og kondisjon og ansees for å være det mest profesjonelle og suksessrike langløpsteam i verden. Avtalen er med på å løfte N3-Norefjelltrippelen ved å få inn spesialkompetanse på våre kjerneaktiviteter samtidig som Team XP blir ambassadører for N3-Norefjelltrippelen.
”N3-Norefjelltrippelen har i løpet av kort tid blitt en betydelig aktør innenfor ski, sykkel og terrengløps miljøene. Dette er mye takket arbeidet Nils Marius Otterstad og Team Xtra Personell har gjort for oss i 2010, med blant annet vår rolle i det nye Ski Classics konseptet hvor Norefjell blir finalarrangøren i 2011 & 12. Når muligheten var tilstedet for å utvide samarbeidet med verdens beste langløpslag var valget enkelt. Avtalen sikrer oss blant annet viktig kompetanse inn mot arrangementene samt også diverse samlinger og aktiviteter sammen med laget, for deltagere og samarbeidspartnere.Vi er meget stolte av å kunne være assosierte med laget, og ser frem til et godt samarbeid og mange flotte opplevelser på Norefjell”
John Uppard, leder for N3-Norefjelltrippelen
Samarbeidet fra 2010 vil nå utvides for inneholder flere elementer og den nye avtalen vil gi våre partnere og deltagere mulighet til og ”høste” av erfaringene som blant annet Jens Arne Svartedal , Anders og Jørgen Aukland sitter inne med på treningssamlinger og under arrangementene.
”Det er flott å kunne videreføre det vi var med på å starte i 2010 sesongen. N3 satser på bredde framover, med blant annet seeding status til Birken og Vasa. Dette er viktig for oss. Vi gleder oss til 2011 sesongen”
- Nils Marius Otterstad, manager for Team Xtra Personell
For mer informasjon kontakt John R. Uppard på john@estatia.no eller telefon 474 53 165, eller Nils Marius Otterstad på nils@aurum.no eller telefon 957 45 754

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar