onsdag 15. desember 2010

Hjemmekoselig på kontoret.


Noen ganger er det ikke mye som skal til før det blir hjemmekoselig på kontoret.

Det startet litt som de fleste trendene. En dag sto det et par sko utenfor døren til kontoret. Det skal sies at vi har kontorer inne i et større kontorbygg så skoene sto ikke på gaten. Men der sto de da. Pent satt til siden i trappen..

Neste dag sto de der igjen, og til lunsj hadde de fått selvskap av et par til. I løpet av en uke har det nå blitt vanlig å ta av seg skoene når vi kommer på kontoret. Det er egentlig ganske så greit. Det blir ikke så sølete på gulvet, og det er nesten befriende å hoppe rundt i sokkelesten.. Det eneste som er litt forvirrende med denne nye trenden er når vi får besøk. Skal vi be de ta av seg på bena eller la de ha på seg sko?
For trenden har en svakhet. Det skal ikke mye til for å ødelegge denne skofrie oasen. Et par med sølesko og sokkene er kliss klass resten av dagen..

Etter jobb blir det en kjapp intervalløkt først og så klatring. Dette gir en fin balanse mellom anaerob og aerobtrening. Samtidig som du har noe å glede deg til når du gisper etter luft mellom intervallene..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar